Wintermode met een vette knipoog

Wintermode met een vette knipoog

Sebastian mode
20 augustus 2021 |

Volgens Annemieke Nulkes (55) van Sebastian Mode zien we deze winter een mix van materialen, een combinatie van een romantische met een stoere leatherlook. En zachte poedertinten gemixed met ‘animalprints’. Dat allemaal met een vette knipoog, want we zien dat de pofmouwtjes, de slipovers en de franjes weer terug zijn.

Al jarenlang is Annemiek de eigenaresse en het gezicht van Sebastian Vrouwenmode in het karakteristieke pand naast de Adventskerk.
“Waar wij ons altijd in willen blijven onderscheiden is de klant een warm ontvangst te geven, in een gezellige omgeving met een kopje koffie of een glaasje wijn. Maar nog belangrijker is ze een goed en eerlijk advies te geven. De winkel hangt weer vol met de nieuwe najaars- en wintermode en het blijft de komende weken steeds aangevuld worden. We brengen natuurlijk de laatste trends en nieuwe merken. Maar ook de merken die we al jarenlang voeren als Joseph Ribkoff, Marc Cain en Dante 6. Een opvallend item naast de zachte poedertinten, zijn de Cashmere truien in allerlei felle kleuren. En we kunnen elke outfit ‘afmaken’ met accessoires en met de stoere schoenen van Nubikk. Heb je nog geen kans gezien onze winkel te bezoeken? Op zondag 19 september geven we een speciale Marc Cain modeshow en op zondag 26 september een algehele mannen en vrouwen modeshow, beide dagen in onze winkel. Je bent van harte welkom!”
 
Heb jij ook een mooi of bijzonder verhaal te vertellen? Mail dan naar angela@warenhuisalphen.nl

Zondag 19 en 26 september wintermodeshow