"Wij verkopen alle maten van XS tot drie keer XL"

"Wij verkopen alle maten van XS tot drie keer XL"

Fantastisch
14 april 2022 |

Het verhaal van… Paula Broekman (32) van Fantastisch

Pal naast de Advents Kerk, in het zijstraatje van de Julianastraat, is ze met haar modewinkel en webshop sinds anderhalf jaar gevestigd in dit voor haar perfecte pand.

Paula: “Het is allemaal begonnen in Haarlem, ruim zeven jaar geleden. Die winkel hebben we nog steeds en wordt gerund door mijn moeder. Een totaal andere winkel dan hier in Alphen, maar deze is uitermate geschikt om aan de klanten onze ruime collectie te laten zien én de webshop te bedrijven. Terwijl we vanaf de vide alle bestelde kleding, tassen en accessoires aan het inpakken zijn, kan ik alles overzien wat er in de winkel gebeurt. We doen namelijk alles zelf; de inkoop, alles voor de webshop en zelfs ook de fotografie, waar we zelf model voor staan. Dat laatste vind ik erg belangrijk. We zijn gewone mensen met allemaal verschillende maten. Wat je dus ziet krijg je ook echt. Wat ons uniek maakt is dat we de grootste zijn van het sportief chique merk ZOSO en dat we alle maten hebben, van XS tot 3 x XL. Daarnaast is G-Maxx ook een van onze grotere merken en hebben we veel ‘travel’ kleding. Dat draagt heerlijk, kreukt niet en rekt lekker mee. En we moeten natuurlijk de tassen en accessoires niet vergeten. Wat tegenwoordig helemaal in is, zijn de zogenaamde ‘straps’. Hiermee geef je je tas een hele andere uitstraling. We hebben inmiddels 70 verschillende soorten. Vooral via de webshop gaan ze heel erg hard. Met deze combinatie van winkel en webshop hoop ik nog jarenlang door te kunnen gaan, samen met mijn trouwe, fantastische team.”

Onze kracht is dat we alles zelf doen”
 

Heb jij als ondernemer ook een bijzonder verhaal te vertellen? Mail mij Angela Ponsioen dan naar angela@warenhuisalphen.nl