Alphen aan den Rijn is een warenhuis rijker!

Alphen aan den Rijn is een warenhuis rijker!

30 april 2021 |

Alphen aan den Rijn is een warenhuis rijker!

Hoe mooi en strategisch Alphen aan den Rijn ook gelegen is en hoe rijk de gemeente is aan  diverse winkelcentra,  uitgaansgelegenheden en andere bijzondere plekken, één ding ontbrak er nog; een online warenhuis.

Het WarenhuisAlphen.nl is een online platform voor de consument waarbinnen het hele palet aan winkels, horeca en diensten die Alphen rijk is bij elkaar komen. Van de lekkerste eetgelegenheden en gezelligste cafés tot de mooiste modezaken en schoonheidssalons zullen er te vinden zijn. Daarbij de lokale vers- en landwinkels, maar ook de bijzondere interieur- en bloemenzaken niet te vergeten. Alles wat je zoekt van A(lphen) tot Z(wammerdam).

Werk aan de winkel

Het platform is in april gestart en wordt de komende maanden verder uitgebouwd en aangevuld. ‘WarenhuisAlphen.nl’ is een project van Alphen Marketing, in samenwerking met andere lokale partijen.

Met elkaar bouwen we aan het Warenhuis en zetten het op de kaart, maar daarvoor is er wel werk aan de winkel, letterlijk. Laat je zien op het platform als ondernemer en bezoek het platform als consument.

Aanmelden als ondernemer kan hier.