"We willen de verwachting van de klant altijd overtreffen"

"We willen de verwachting van de klant altijd overtreffen"

The Center of Beauty
17 februari 2022 |

“We willen altijd de verwachting van de klant overtreffen”

Het verhaal van … Carmen van Leijden (36) van The Center of Beauty

Je verwacht het niet in een woonwijk aan de Haringvliet. Je moet even achteromlopen, maar dan kom je ook wel in een oase van beauty en wellness terecht. Het is er stil, de vogeltjes fluiten en eigenaresse Carmen en haar rechterhand Lysanne Buwalda (25) vertellen vol passie over hun schoonheidsidealen. Want die heeft The Center of Beauty volop:
 

Carmen: “Een kleine zeven jaar geleden ben ik een schoonheidssalon begonnen. Sinds drie jaar is deze gehuisvest in de achtertuin van mijn huis en heb twee luxe behandelkamers, waarvan in één duo-behandelingen gedaan kunnen worden. Dat is een uniek concept, gezellig samen met je dochter of vriendin tegelijkertijd een heerlijke gezichts- of lichaamsbehandeling ondergaan. We richten ons voornamelijk op natuurlijke huidverbetering, geven hier ook trainingen voor en werken met meerdere merken als Extenso, Cenzaa en Hydro Peptide. Ons doel is altijd de klant met een natuurlijk verbeterde, stralende en gezonde huid de deur uit zien gaan. Eigenlijk willen we altijd de verwachting van de klant overtreffen. In de toekomst ligt onze focus volledig op een verdere kwalitatieve groei van onze salon en de liefde voor het vak. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om.”

Je móet echt liefde voor schoonheid hebben om dit vak uit te kunnen voeren”

Heb jij als ondernemer ook een bijzonder verhaal te vertellen? Mail mij Angela Ponsioen dan naar angela@warenhuisalphen.nl en ik kom je interviewen.