“We werken met natuurlijke materialen, gerelateerd aan de seizoenen”

“We werken met natuurlijke materialen, gerelateerd aan de seizoenen”

Bij Tante Perenboom
01 april 2022 |

Het verhaal van Mirjam Delen (53) eigenaresse van Bij Tante Perenboom…

Na jarenlang keihard gewerkt te hebben in de cosmetica-branche kwam Mirjam na een rustpauze tot de conclusie dat ze alleen nog maar leuke dingen wilde doen. Dat leuke werd uiteindelijke bijna vier jaar geleden haar bloemen- en kruidenwinkel ‘Bij Tante Perenboom’:
 

“Ik ben eigenlijk mijn hele leven lang bezig met dingen te maken van natuurlijke materialen. En dan kom ik ook nog eens uit een familie met ‘groene vingers’ en waren we altijd in de tuin bezig. Het kon natuurlijk niet uitblijven dat ik hierin iets voor mezelf zou beginnen. Vanuit mijn huis op de Prins Hendrikstraat ben ik gestart. De mensen vonden het heel bijzonder om bij mij thuis ontvangen te worden, dat gaf een aparte sfeer. Daarom heb ik er ook lang over nagedacht om over te gaan naar een apart pand. Gelukkig zijn de vaste klanten meegekomen en zitten we in nu in de Raadhuisstraat sinds 15 maart jl. Dat bevalt hartstikke goed. Het is een gezellig straatje en er moeten eigenlijk nog veel meer van dit soort winkels komen. Anders dan andere bloemenwinkels, combineren we bloemen met interieurstyling én is alles zoveel mogelijk gebaseerd op de natuur. Ik verheug me vooral weer op de workshops die ik met regelmaat geef. Hiervoor hoef je trouwens geen ervaring te hebben. Je moet het gewoon leuk vinden om te doen en je gaat altijd met een leuk bloemstuk naar huis.”

Je hebt geen ervaring nodig om onze workshops te volgen”
 

Heb jij als ondernemer ook een bijzonder verhaal te vertellen? Mail mij Angela Ponsioen dan naar angela@warenhuisalphen.nl