“We kijken zowel naar de binnen- als de buitenkant”

“We kijken zowel naar de binnen- als de buitenkant”

NovaDerm Huidkliniek
23 februari 2022 |

“We kijken zowel naar de binnen- als de buitenkant”

Het verhaal van Maaike Ververs (45) van NovaDerm Huidkliniek
 

Al 16 jaar runt ze haar huidkliniek vol overgave. Toen dit pand enkele maanden geleden, pal naast de Adventskerk midden in het stadshart vrijkwam, greep ze deze kans met beide handen aan.

Maaike: “Samen met Alexandra en Linda vormen we een hecht team dat van alle markten op het gebied van huidverbetering thuis is. Vanaf het begin heb ik me volledig gericht op de huidtherapie. Daar is in 2018 de cosmetische kant bijgekomen die vooral Alexandra als schoonheidsspecialiste uitvoert. Linda en ik zijn de huidtherapeuten. Onze kliniek is vooral expert in mechanische bindweefselmassage en we mogen ons ook vitaliteitsexpert noemen. We kijken namelijk niet alleen naar de buitenkant, de binnenkant is net zo belangrijk. Zolang deze niet in orde is, zal je huid nooit zo mooi stralen als dat het doet wanneer je alles tegelijk aanpakt. We kijken naar de basisvoeding, naar het slapen, bewegen en het stressgehalte. Ik denk dat dit ons onderscheid van andere salons. Hier gaan we ons vooral in de toekomst op richten. Het gaat tenslotte altijd om het totaalplaatje.”
 

Een stralende huid krijg je alleen als de binnenkant op orde is

Heb jij als ondernemer ook een bijzonder verhaal te vertellen? Mail mij Angela Ponsioen dan naar angela@warenhuisalphen.nl