Van F en B manager in Amsterdamse hotels tot eigen wijnspeciaalzaak en wijnbar in Alphen

Van F en B manager in Amsterdamse hotels tot eigen wijnspeciaalzaak en wijnbar in Alphen

La Bodega ‘87
10 september 2021 |

Van F&B manager in Amsterdamse hotels tot eigen wijnspeciaalzaak & wijnbar in Alphen
 

Dennis van Veen (34) van La Bodega ‘87
 

Na jarenlang keihard in verschillende hotels gewerkt te hebben in Amsterdam en zelfs op Ibiza, wilde hij meer. Meer in de zin van kinderen krijgen, meer structuur in het leven én een eigen zaak. Inmiddels woont Dennis met zijn vrouw en zoontje van 1 ½ jaar alweer acht jaar in Alphen:

“Ruim twee jaar geleden kwam dit pand in de Raadhuisstraat vrij. In mijn ogen dé ideale plek, midden in het centrum, voor een wijnspeciaalzaak met achterin een gezellige wijnbar. We zijn dus niet alleen een winkel. Onze wijnbar is een leuke locatie voor een borrel, receptie, verjaardag, jubileum of zomaar een feestje. Daar houden wij van. De wijnbar biedt ruimte voor groepen tot 45 personen. Maar heb je zin om gezellig een wijntje te komen drinken met lekkere hapjes erbij? Tegenwoordig zijn we open van donderdag t/m zaterdag tot 12 uur ’s nachts. Ook organiseren we evenementen als livemuziek, proeverijen en thema-avonden en wil je op een informele manier kennismaken met verschillende soorten wijnen? Probeer dan eens onze DUO proeverij: een proeverij voor twee personen. Je krijgt 6 verschillende wijnen (halve glazen) en een borrelplank voor €29,95 per persoon.
Wil je liever iets anders drinken dan wat wij op onze wijnkaart en wijnbord aanbieden? Geen probleem! Loop een rondje door onze wijnspeciaalzaak en kies een wijn uit. Je betaalt dan de verkoopprijs + €15,- (kurkgeld).
Wij houden van mensen, wijnen en gezelligheid!

En waarom het La Bodega ’87 heet?
Dat is mijn eigen bouwjaar!”