Used Products

Used Products

Direct contant geld ontvangen?

Je kunt jouw product bij ons verkopen. Verkoop een product aan ons en je ontvangt direct contant geld. Wij kopen nieuwe of gebruikte producten. Krijg direct contant geld voor: Smartphones, Tablets, Laptops, Camera’s, Gameconsoles en games, Audio en TV, Goud, gouden sieraden of sloopgoud, Merkhorloges, Gereedschap, Muziekinstrumenten, Fietsen en scooters, En nog veel meer.

We onderscheiden ons van een kringloopwinkel. We kopen en verkopen geen kleding, meubels, woonaccessoires en kinderwagens.

Wat krijg ik voor mijn product?

De waarde van jouw product is afhankelijk van een aantal factoren, zoals: In welke staat verkeert het product? Welke accessoires zitten erbij? Zit er nog een originele bon bij? Is het product makkelijk te verkopen? Hoe waardevast is het product? Hoe werkt het? Kom met jouw product langs in de winkel. Ga je akkoord met de verkoopprijs? Dan krijg je direct contant geld.

Betalen met eigen producten?

Dat kan! Ruil bijvoorbeeld een iPhone 7 en een gouden ring om voor een iPhone X. Om producten bij ons te kunnen verkopen, ben je minimaal 18 jaar. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee! Onze inkoopregisters staan in directe verbinding met het stophelingsregister van de politie.

Altijd een winkel in de buurt

We hebben meer dan 50 winkels. Zo is er altijd een winkel vlak bij jou. Bij de inkoopbalie kun je een product discreet aanbieden. De openingstijden verschillen per winkel. Bekijk hier een overzicht van alle winkels en hun openingstijden.

Meer weten?

Wil je meer weten over het verkopen van jouw producten? Bekijk de meest gestelde vragen, stuur ons een mail, of nog sneller bel met ons! Je kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze winkels!

Je kunt bij Used Products terecht voor tweedehands en nieuwe producten.

Bij Used Products blazen we nieuw leven in gebruikte producten. Je kunt bij ons terecht voor kwalitatieve tweedehands en nieuwe producten. Dit voor een mooie prijs.

Tweedehands groot assortiment

Onze collectie aan tweedehands producten wisselt van dag tot dag. We bieden onder andere tweedehands: Smartphones, Tablets, Laptops, Camera’s, Gameconsoles en games, Audio en TV, Goud, gouden sieraden of sloopgoud, Merkhorloges, Gereedschap, Muziekinstrumenten, Fietsen en scooters, En nog veel meer. In elke winkel vind je andere producten. Kijk voor het assortiment in de webshop of kom langs in de winkel. Zit er iets voor jou bij?

Uitvoerig voor jou getest

Wanneer wij tweedehands producten inkopen, testen wij deze uitvoerig. Daarom kun je er zeker van zijn dat onze producten goed werken. Mocht er toch iets niet goed zijn, kun je natuurlijk terugkomen. Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 8. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld.

Duurzaam bezig

Bij het kopen van een tweedehands product ben je automatisch goed bezig voor het milieu. Het kan een hoop grondstoffen, energie, water of afval schelen. Bij Used Products stimuleren we het hergebruiken van producten. En dat voor een mooie prijs!

Nieuw kopen

Steeds vaker verkopen we ook nieuwe producten met garantie. Denk aan mensen die niet blij zijn met hun verjaardagscadeau. Of aan bedrijven die overtollige voorraad aan ons verkopen. Voor nieuwe producten kun je dus ook bij Used Products terecht. Gewoon nieuw in doos met garantie maar wel goedkoper!

Nieuwe producten

Welke producten vind je bij ons bijvoorbeeld steeds vaker nog nieuw in doos? Telefoons, Gereedschap, Huishoudelijk, Tablets, Laptops. Ook wanneer je een nieuw product bij ons koopt dan ruilen we je oude product graag in.