Stadsherberg Alphen

Stadsherberg Alphen

Ervaar Stadsherberg als gastvrije ontmoetingsplek waar iedereen, van jong tot oud, welkom is om te overnachten, eten en drinken. Alleen of met elkaar.

Geniet ‘s ochtends van een vers aan tafel geserveerd ontbijt van streekproducten (ook als niet-hotelgast), tussen de middag van een gezonde lunch, aan het einde van de middag van een borrel (met hapjes) of kies voor het smaakvolle Menu du Jour in de avond. Alle gerechten worden met liefde voor je bereid.

Ontdek Stadsherberg als een plek met huiselijke sfeer, gast en persoonlijk in combinatie met de luxe en het comfort van een boutique hotel.

Boutique hotel Stadsherberg heeft 11 kamers. Allemaal net even anders, warm en smaakvol ingericht en voorzien van alle comfort. Van romantische comfortkamer en ruime deluxe kamer tot luxe daktuin kamer. Iedere kamer heeft een ensuite badkamer met luxe inloopdouche, wastafel en toilet.

Swiss Sense maakte voor Stadsherberg de kingsize hotelbedden van 1.80m x 2.10m. Zalig! Een paar dagen met je gezin weg? Kies kamer nummer 1, waar je voor de kinderen een knusse stapelbedstee vindt.