Restaurant en evenementenlocatie De Dyck

Restaurant en evenementenlocatie De Dyck

Restaurant

Van het land, zo op je bord. Stoere gerechten met de meest pure smaken van onze Hollandse bodem, dat is waar je bij de Dyck van geniet. Om te zorgen dat we het hele jaar rond groente uit eigen tuin kunnen serveren, fermenteren we ook veel groentes.

"gefermenteerde groente zorgt voor pure smaakexplosies. Voordeel is dat groentes er nog meer uitknallen in ons menu. We gebruiken alleen vis en vlees als smaakmaker indien dat ook echt iets toevoegt, uitgangspunt is onze moestuin." Voor de liefhebber bieden we een vis- en een vleesgerechtje als supplement bij ons moestuinmenu.

Bij de Dyck maak je een culinaire reis over de eigen akkers en moestuin. Je geniet van een circulair meergangen menu met een mix van eigen en lokale ingrediënten.

Vergader- / eventlocatie

De juiste sfeer voor een zakelijke bijeenkomst. In al ons doen en laten nemen we je mee naar de oorsprong. Onze moestuin staat ook tijdens een zakelijke bijeenkomst centraal. Zo geniet je van een boerenlunch, een fruitsmoothie uit de boomgaard of een culinair diner. Maar ook worden onze moestuin en akkers gebruikt voor bijvoorbeeld een break-out moment met een rondleiding, of bieden deze de mogelijkheid om met je kop in de wind nieuwe energie en inspiratie op te doen. Bij de Dyck word je volledig ontzorgt en vind je rust, ruimte, focus en comfort tijdens jouw zakelijke bijeenkomst.

Trouw/feestlocatie

De Dyck is een officiële trouwlocatie. Van ceremonie tot feest; jullie huwelijksdag wordt professioneel, meedenkend en altijd met persoonlijke aandacht tot in de puntjes verzorgd. Trouwen tussen de pioenrozen of in de Originele Oude Schuur? Je vindt in ieder geval een uniek decor voor jullie prachtige dag.

Een verjaardag, jubileum of iets anders te vieren? In de Vierambachtszaal met sfeervol terras kun je met jouw gezelschap onbezorgd genieten van een fantastisch feest vol culinaire hapjes, drankjes en gezelligheid.

Puur Poldershoppen

Thuis "des Dycks" genieten? In de Moestuinkar verkopen we onze heerlijke groentes en kruiden direct vanuit onze akkers of 0,5 hectare moestuin. Zo weet je waar je eten vandaan komt; verser dan vers en biologisch verantwoord. Behalve van de geoogste producten van het land, eieren van eigen kippen en in het seizoen ook bloemen van de akkers kun je ook genieten van onze huisgemaakte delicatessen zoals diverse smaken kruidenolie, appelpulpazijn, onze beroemde gerookte geitenboter, zuurkool of JUN; onze huisgefermenteerde frisdrank! Deze huisgemaakte delicatessen kun je vinden in de hal van ons restaurant.

Openingstijden restaurant:

Vrijdag t/m zondag 12.00 - 17.00 lunch, vanaf 18.00 uur diner

Openingstijden vergader/feest/trouwlocatie:

Maandag t/m zondag, alleen op reservering

Openingstijden Puur Poldershoppen:

De moestuinkar op ons erf (bij het kippenhok): ma t/m zondag van 08.00 - 17.00 uur,
op zaterdagochtend is het assortiment het meest uitgebreid.
Delicatessen: tijdens openingstijden restaurant