Het verhaal van ... Ramon Hagen van SD Creation

Het verhaal van ... Ramon Hagen van SD Creation

SD Creation
24 juni 2021 |

Het verhaal van ... 

Ramon Hagen van SD Creation in de Sint Jorisstraat aan de Hoge Zijde van Alphen aan den Rijn. Voor mij is Ramon een bekend gezicht onder de winkeliers. Ik kocht er 20 jaar geleden regelmatig kleding voor mijn kinderen. “Dat kan ik mij nog heel goed herinneren”, zegt Ramon. “En dat klopt ook wel, want we hebben deze zaak nu al zo’n 28 jaar. Samen met mijn moeder opgezet. Tegenwoordig helpt ze af en toe nog eens mee, maar ze moet vooral nu genieten. Ze heeft hard genoeg gewerkt.

Wij verkopen merkkleding voor kids & Junior. Dit betekent dat we voor heel klein tot ongeveer 16/17 jaar, jongens en meisjes, de winkels vol hebben hangen.

 

”SD Creation heeft niet stil gezeten tijdens de coronacrisis.

Eerder lanceerde ze bijvoorbeeld al de webshop van de winkel in de Sint Jorisstraat. Maar achter de schermen was SD Creation ook al een tijdje bezig met de verhuizing van de Outlet Store naar de Van Mandersloostraat. Ramon is blij met de nieuwe locatie. “Het is een mooie locatie voor onze Outlet Store. Ik ben nu met mijn winkels vertegenwoordigd op zowel de Hoge als de Lage Zijde. En daar ben ik supertrots op.”