Ponsioen Optiek

Ponsioen Optiek

Ponsioen Optiek is gevestigd in de Julianastraat te Alphen aan den Rijn, in een prachtig gerenoveerd pand uit 1830. Sebastiaan en Chantal Ponsioen, beiden erkend Opticien & Contactlensspecialist, zijn sinds november 2010 de trotse eigenaren van Ponsioen Optiek waar persoonlijke aandacht, vakmanschap en goede service vanzelfsprekend zijn. Het team bestaat naast Sebastiaan & Chantal Ponsioen uit Kim de Jong (Opticien) en Frieda Toman.

U kunt bij ons terecht voor deskundig advies, oogmetingen, brillen, zonnebrillen, kinderbrillen, contactlenzen, make-up en oogdruppels. Tevens is er voor de kinderen een eigen kidshoek.

We hebben een mooie collectie kinderbrillen samengesteld met meer dan 250 kinderbrillen. Bij Ponsioen Optiek zijn de standaard ontspiegelde kunststof glazen bij aankoop van een kinderbril gratis. Deze actie geldt voor kinderen t/m 14 jaar.

Wil je zelf je bril maken? Dat kan! Als de bestelde glazen binnen zijn mag je samen met de Opticien de glazen van je nieuwe bril inslijpen en krijg je het diploma Hulp-Opticien.