Oudste AH van Alphen wordt de modernste van Nederland

Oudste AH van Alphen wordt de modernste van Nederland

17 augustus 2021 |

Rene de Boer (61) over zijn leven als supermarktmanager van AH
 

Hij ziet er fit en gezond uit. Met zo’n grote verbouwing en uitbreiding voor de deur zou je enige vermoeidheid kunnen verwachten. Het tegendeel is waar. Rene de Boer zorgt goed voor zichzelf én voor zijn 130 man personeel. Uiterst relaxed vertelt hij tijdens een kopje koffie op het terras van Barista over de grootscheepse verbouwing van het oudste filiaal in Alphen.

“Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn werk als supermarktmanager zo leuk en interessant. Ik ben het inmiddels al 31 jaar, waarvan 6 jaar in dit filiaal. En ik werk met relatief jonge mensen uit verschillende culturen, dat houdt mij jong. Ik vind het fantastisch deze jonge mensen te zien groeien. Ik ben immers zelf ook zo begonnen, heb in maar liefst 26 filialen van AH gewerkt waarvan deze in de Aarhof denk ik wel de laatste zal zijn. Alphen kent 3 AH’s en deze in de Aarhof is daarvan de oudste. En dan is het natuurlijk geweldig dat we straks kunnen zeggen dat we de modernste Albert Heijn van Nederland zijn. We krijgen er 200 meter extra ruimte bij, er komen elektronische schaplabels en er komen meer zelfscan kassa’s dan gewone bandkassa’s die we gewend zijn. De verbouwing is het startsein van de totale renovatie en uitbreiding van de Aarhof zelf. Er gebeurt veel in Alphen en daarom ben ik er trots op dat deze Albert Heijn met een typische regio functie mag bijdragen aan een steeds mooier wordend stadshart.”
 

“Wegens de verbouwing is AH gesloten tussen zaterdag 14 augustus 14.00 uur en dinsdag 31 augustus 11.00 uur. Je kunt terecht in een van de andere filialen in de Herenhof en Ridderhof.”