“Ons restaurant is de Italiaanse huiskamer van Alphen”

“Ons restaurant is de Italiaanse huiskamer van Alphen”

Osteria La Piazza
11 februari 2022 |

“Ons restaurant is de Italiaanse huiskamer van Alphen”

Het verhaal van de broers Paulo (39) en Sandro (46) van Osteria La Piazza
 

Samen met hun vader zijn ze 22 jaar geleden de horeca ingegaan. Het zit in hun bloed en willen niets anders. Hoe het begon, vertellen ze het liefste zelf:
 

 Sandro: “In 2018 zijn we hier op het Thorbeckeplein de ijssalon begonnen. Het plein was inmiddels vernieuwd en daar hadden we hoge verwachtingen van. Het is prachtig verbouwd, maar er moet nog wel wat meer leven inkomen. In 2019 zijn we La piazza begonnen en willen hiermee de Italiaanse huiskamer van Alphen creëren. Het moet lekker gemoedelijk zijn met uitstekend eten. Want dat kunnen de Italianen: het moet altijd vers zijn, anders brengen wij het niet op de kaart en het moet toch een beetje bijzonder zijn. Italiaans genieten van huisgemaakte authentieke Italiaanse gerechten en wijnen. De ijssalon is natuurlijk een apart verhaal. Afhankelijk van het weer is het heel druk tot voorbijgangers die gewoon altijd trek hebben in een ultiem lekker Italiaans ijsje.”
 

“Wij willen gewoon lekker, authentiek Italiaans eten serveren”
 
“Wij doen ons nooit meer voor dan dat we zijn”
 

 Heb jij als ondernemer ook een bijzonder verhaal te vertellen? Mail mij Angela Ponsioen dan naar angela@warenhuisalphen.nl