Monique van der Werf is dol op schoonheid en lekker koken

Monique van der Werf is dol op schoonheid en lekker koken

Beauty studio Good Looking
30 augustus 2021 |

Monique van der Werf (58) is dol op schoonheid en lekker koken
 

Even naar de toko in de Hooftstraat…
 

In het dagelijks leven runt ze haar eigen beautysalon Goodlooking in Zwammerdam. Met de producten en de nieuwste apparatuur van Pascaud heeft ze middels natuurlijke huidverbetering vele gezichten en lichamen behandeld. Het resultaat is altijd een stralende huid, een jongere uitstraling of verbeterde contouren. Dat je daarbij gezond maar ook lekker moet eten, raadt Monique iedereen aan:
 
“Ik ben dol op koken. Ik heb het gelukkig erg druk in mijn salon, dus moet ik alles heel goed plannen. Zo bedenk ik in het weekend wat ik in de loop van de week ga koken. Ik maak regelmatig Thaise of Indonesische gerechten. Voor de speciale kruiden en andere dingen die je daarvoor nodig hebt, ga ik altijd naar de Aziatische supermarkt NATTAYA in de Hooftstraat in Alphen. In de volksmond ook wel gewoon de toko genoemd. Ik kom daar al jaren en je moet het echt weten dat het daar zit. Ze hebben werkelijk alles!
Daarom is het zo goed dat dit WarenhuisAlphen.nl bestaat. Daar vind je alle winkels, horeca en schoonheidssalons bij elkaar. Met mijn salon Goodlooking sta ik er ook op, elke ondernemer zou het moeten doen. Met elkaar staan we sterk!”

Heb jij ook een leuke tip? Mail dan naar angela@warenhuisalphen.nl