MMiXX Fashion Home & Living

MMiXX Fashion Home & Living

MMiXX, een unieke combi van mode tot wonen

Dat een kledingwinkel en een woonwinkel prima te combineren zijn bewijst MMiXX Fashion, Home & Living in De Aarhof.

Woondecoraties
De woonaccessoires bestaan onder andere uit met de hand vervaardigde glasobjecten. Zo zijn er diverse glazen vazen, schalen en kandelaars die eerst gebakken worden en daarna met de hand beschildert. Dit is precisie werk, één graad te koud of te warm bakken en het hele proces kan weer opnieuw. Dit alles maakt dat ieder item vrij uniek is.
Deze prachtige decoraties passen prachtig in een woonomgeving, maar zijn ook zeer geschikt om een kantoor mooi mee te decoreren. Glassculpturen in de winkel zijn allemaal met de mond geblazen in de diverse glasblazerijen van over de gehele wereld. MMiXX heeft een leuke collectie aan glassculpturen in diverse kleuren en thema’s. Naast glasdecoraties zijn er nog tal van andere prachtige woonaccessoires te vinden, waaronder met de hand vervaardigde wanddecoraties tot vazen, kussens tot sfeerlampen.

Fashion
Net zo uniek als de woonaccessoires is de kleding die er te verkrijgen is. De meeste kleding wordt door MMiXX zelf geïmporteerd vanuit Frankrijk en Italië en wordt met zorg samengesteld. De productie van de kleding vindt in deze landen zelf plaats waardoor goede kwaliteit gegarandeerd kan worden. MMiXX koopt niet groots en ruim van tevoren in maar schakelt zoveel mogelijk op de trends van nu waardoor er iedere keer een verrassend nieuw aanbod is van kleding. Naast kleding biedt MMiXX ook schoenen, sieraden, tassen en andere accessoires aan.

MMiXX Fashion, Home & Living
Je vindt MMiXX Fashion, Home & Living in de Aarhof 37 in Alphen aan den Rijn