Met fabulous haar de deur uit

Met fabulous haar de deur uit

Fab Hair
21 september 2021 |

Het verhaal van …Pascale van Pamelen (47) van kapsalon FAB HAIR

Pascale komt uit een echte kappersfamilie. Haar oma en moeder waren ook kapper, haar vaste medewerkster Michelle is een aangetrouwd nichtje en haar zus gebruikt ze altijd als proefpersoon. Zo enthousiast en spontaan als ze is, vertelt ze over haar lange carrière in het kappersvak:

“Ik vergeet helemaal dat ik alweer 1 jaar mijn salon in de Raadhuisstraat heb. Haha, de tijd gaat ook zo snel en we hebben het zo druk dat je de lockdownperiode bijna weer vergeten bent. Dertig jaar geleden ben ik begonnen als kapper, ik heb in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam gewerkt en heb jarenlang een salon aan huis gehad. Vier jaar geleden begon ik een salon boven kledingzaak GAAF! In de Julianastraat in Alphen. Toen zij ermee stopten ben ik daar ook weggegaan en ben ik naar de Raadhuisstraat verhuisd, nu dus een jaar geleden. We zijn een stijlvolle, kleinschalige en erg gezellige kapsalon. Deze straat is trouwens zo gezellig geworden met de nieuwe Stadsherberg tegenover ons. Sowieso is Alphen ontzettend leuk geworden en het gaat met de verbouwing van de Aarhof en het oude V&D pand alleen maar nóg leuker en mooier worden.
Ik mag wel zeggen dat wij echt gespecialiseerd zijn in kleuren en lange haren. En sinds kort hebben we ook haarverlenging.
Of Michelle of ik zijn altijd in de salon aanwezig, dus er is altijd een vertrouwd gezicht, dat vind ik erg belangrijk. Daarom wil ik ook een kleine kapsalon blijven vanwege de persoonlijke benadering die voor ons voorop staat. De klant moet met een goed gevoel de deur uit gaan. En natuurlijk met fabulous haar!”
 
Heb jij ook een leuk of bijzonder verhaal te vertellen als ondernemer of bewoner van Alphen?
Stuur dan een mail naar angela@warenhuisalphen.nl