La Bodega ‘87

La Bodega ‘87

WIJ BRENGEN DE WIJNBELEVING BIJ JE THUIS

Thuis wijnproeven met familie of vrienden? Of op zoek naar een leuk cadeau? Kies voor de wijnproeverijbox van La Bodega ’87. Dat we met z’n allen thuis zitten tijdens de coronacrisis, betekent natuurlijk niet dat je ook geen leuke dingen thuis kunt doen. Thuis of via videobellen kan je wijnproeven met familie of vrienden. Je hebt geen voorkennis nodig over wijn. Iedereen kan wijnproeven! Met behulp van een korte handleiding, aromawiel en een notitieformulier kan je thuis de verschillende wijnen gaan proeven. We leggen in de handleiding kort uit hoe je de maximale smaakbeleving kunt realiseren, hoe het aromawiel werkt en waar je nu eigenlijk op moet letten tijdens het proeven.

LA BODEGA ‘87 WIJNABONNEMENTEN

Vind je het leuk om iedere maand nieuwe wijnen te proeven? Met de wijnabonnementen van La Bodega ‘87 maak je iedere maand kennis met drie of zes nieuwe wijnen. Een verrassende selectie wijnen die is afgestemd op het seizoen én jouw voorkeur voor witte wijn, rode wijn, rosé of een mix. Bij elke wijnbox ontvang je uitgebreide informatie met alles wat je wilt weten over de wijn en de lekkerste wijn- en spijstips.

KOM PROEVEN EN ONTDEKKEN BIJ LA BODEGA ‘87

De definitie van wat een lekkere wijn is, is voor iedereen anders. Sommige mensen prefereren een fruitige jonge wijn en anderen houden meer van vol en krachtig. La Bodega ’87 geeft je dan ook graag de gelegenheid om tijdens een wijnproeverij verschillende wijnen te proeven en zo jouw favoriete wijn te ontdekken. Bovendien vertellen we je wat over de achtergrond van de wijn zodat je nog beter begrijpt wat je nu precies proeft!

We bieden bij La Bodega ’87 verschillende proeverij thema’s aan voor minimaal 8 personen, die je zo uitgebreid kunt maken als je zelf wilt. Kies het thema dat je graag wilt doen, en bepaal daarna hoeveel wijnen je wilt proeven en of je luxe hapjes er graag bij zou willen.

Keuze gemaakt? Reserveer snel via het contactformulier onderaan de pagina. Ben je met een kleiner gezelschap? We hebben ook de ‘DUO proeverij’. Je kan in de wijnbar kennismaken met 6 verschillende wijnen (halve glazen) en een borrelplank voor €29