Kusjes uit Alphen aan den Rijn

Kusjes uit Alphen aan den Rijn

Boekhandel Haasbeek
11 oktober 2021 |

Het verhaal van...Angela Ponsioen (60)

Ik hou van Alphen, ik ben er geboren en getogen en mag nu zelfs midden in het stadshart wonen, in één van de rijksmonumenten die Alphen rijk is. Pal aan de Rijn, hoe bijzonder is dat? Weet je dat Alphen zo ontzettend veel te bieden heeft aan horeca, met waanzinnige terrassen gelegen langs diezelfde Rijn, waar grote Rijnakers een paar meter voor je neus voorbijvaren? En weet je toevallig ook dat de gemeente Alphen bestaat uit nog 7 andere dorpen: Koudekerk aan de Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Hazerswoude-dorp, Benthuizen, Boskoop, Zwammerdam en Aarlanderveen?
En dan weet je best wel dat het winkelaanbod enorm groot is in deze gemeente en dat er heel veel aan gedaan wordt om Alphen nog aantrekkelijker te maken. Want we hebben niet alleen Het Archeon en Avifauna, maar ook Park Rijnstroom en het theater Castellum. En dan nog maar niet te spreken over de prachtige natuur en het vele groen om onze gemeente heen. Boekhandel Haasbeek, die onlangs verhuisd is naar een nieuwe locatie, kwam daarom op het lumineuze idee om ‘Kusjes uit Alphen aan den Rijn’ te laten fabriceren in chocolade lippen.
Wil jij ook aan iedereen laten weten hoe leuk Alphen is en wat er allemaal te doen is. Ga dan eens naar het warenhuisalphen.nl en stuur ze lieve kusjes uit ons Alphen aan den Rijn.
 
Liefs van Angela Ponsioen

Ik ben er trots op inwoonster van Alphen aan den Rijn te zijn”

Heb jij als ondernemer of consument ook een leuk verhaal te vertellen? Mail mij dan naar angela@warenhuisalphen.nl en wie weet staat jouw verhaal binnenkort op het warenhuisalphen.nl