Het verhaal van …Loek van Vliet (inclusief weekaanbieding!)

Het verhaal van …Loek van Vliet (inclusief weekaanbieding!)

Keurslager Loek van Vliet
09 juni 2021 |

Het verhaal van … Keurslager Loek van Vliet

Toen hij 15 jaar geleden zijn slagerij in De Herenhof begon, had Loek van Vliet (48) één doel voor ogen; de beste slagerij van Alphen te worden. Menigeen zal beamen dat dit inmiddels wel gelukt is. Loek staat voor kwaliteit en echte, oude ambacht. Weliswaar met modernere en verbeterde apparatuur en steeds grotere productieruimtes:
“Daarom kunnen we zoveel producten zelf maken. Bijna alle worsten maken we zelf, ook alle droge worsten, wat overigens best wel uniek is voor Nederland. Van de vleeswaren maken we 90% ook zelf. De vraag wordt steeds groter en daar willen wij graag aan voldoen.

"Ik bemoei me met het voer voor de koeien tot aan hoe jij het op je bordje krijgt"

Al het vlees wat wij verkopen heeft een verhaal; hoe het opgegroeid is, waar het vandaan komt, van welke vader en moeder Alles komt uit Nederland. Je zal hier nooit Zuid-Amerikaans vlees vinden. Ik wil alles zelf kunnen controleren en weten waar het vandaan komt. Onze producten zijn altijd vers en komen hier uit de buurt. De titel Vers & Lokaal is op ons zeer zeker van toepassing.

Wil je ook je verhaal kwijt, hoe bijzonder, mooi of leuk dan ook? 
Stuur dan een email naar: angela@warenhuisalphen.nl