Flyer al ruim 35 jaar een hotspot in het stadshart van Alphen

Flyer al ruim 35 jaar een hotspot in het stadshart van Alphen

Flyer Casual
14 september 2021 |

De tip van …
 
Ineke van den Helder (64)

Ze is een bekend gezicht in Alphen, shopt er regelmatig, woont er inmiddels 42 jaar en is ook zolang getrouwd met André:

“Alphen is in de loop der jaren steeds mooier geworden. Wij wonen hier met veel plezier aan de ‘hoge zijde’, maar ik ben vooral blij dat de ‘lage zijde’ is opgeknapt met veel horeca en mooie terrassen. En nu de Aarhof ook helemaal aangepakt gaat worden wordt het alleen maar nog mooier. Ik heb eigenlijk twee favoriete winkels waar ik regelmatig kleding koop. Dat is Cartouche in de van Mandersloostraat en een stukje verderop aan de overkant zit Flyer. Daar kom ik regelmatig, er werken superaardige mensen en ze hebben stoere, casual en toch vrouwelijke kleding, helemaal mijn smaak! Je kunt er terecht voor de laatste modetrends en ze brengen veel bekende merken. Mannen kunnen er ook heel goed terecht. Wist je trouwens dat Flyer al ruim 35 jaar een hotspot in het stadshart van Alphen is?
De outfit die ik op de foto draag, heb ik onlangs hier bij Flyer aangeschaft en ik denk zomaar dat het niet bij dit ene setje zal blijven!”
 
 
Heb jij een leuke tip die je graag wilt delen met de bezoekers van warenhuisalphen.nl?
Mail mij dan naar angela@warenhuisalphen.nl