Bij Kersvers mogen de kindjes eigenlijk alles

Bij Kersvers mogen de kindjes eigenlijk alles

Kersvers Alphen
20 september 2021 |

Het verhaal van… KLM piloot én onderneemster
Diandra Asscheman (32) van KERSVERS

Het bestond gewoon nog niet in Alphen. Twee jaar geleden openden Diandra en Robert, zelf ouders van twee meisjes van 3 en 4 jaar oud, de concept store Kersvers in het pand van de voormalige Christelijke boekhandel in de Raadhuisstraat

“Om met kleine kinderen ergens een kopje koffie te gaan drinken of lekker te lunchen is een heel gedoe. Hou ze maar eens rustig aan tafel, zonder te knoeien! Hier mogen ze alles, van spelen, rondhuppelen tot lekker knoeien. Achter in de winkel hebben we een koffie/lunchroom waar kindjes tot 4 jaar naar hartenlust kunnen spelen terwijl de moeders (en vaders) met elkaar een kopje koffie met zelfgebakken taart of een broodje nemen. Vanaf het moment dat we zijn geopend is het hier ‘s morgens hartstikke druk. Vanaf een uur of 1 wordt het wat rustiger, dan gaan de kindjes hun middagslaapje doen. Later op de middag is het in de winkel zelf altijd weer drukker. We verkopen verschillende merken baby- en peuterkleding, zoals Lil Atelier. We brengen alleen maar duurzame producten die gemaakt zijn van natuurlijk grondstoffen. We willen weten waar het vandaan komt, dat vinden wij belangrijk! Ook organiseren we kinderfeestjes en we zien hier ook veel opa’s en oma’s met hun kleinkinderen. Robert en ik zijn Kersvers begonnen naast onze vaste baan. Ik ben piloot bij de KLM en door corona heeft mijn werk heel lang stilgelegen. Ik had toen de tijd om Kersvers op te starten. We hebben vanaf het begin ontzettende leuke meiden in dienst genomen, inmiddels hebben we er 10, en die draaien Kersvers alsof het hun eigen zaak is.

We zijn geopend van 9.30 tot 16.00 uur en op zondag en maandag gesloten. Volgend jaar maart pak ik mijn werk als piloot weer op en kan ik met een gerust hart de zaak aan ons personeel overlaten.”

Heb jij ook als ondernemer van Alphen een leuk verhaal te vertellen? Mail dan naar angela@warenhuisalphen.nl